For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03 info@hopl.dk

Om os

Kvalitet og etik

Kvalitet og etik

At vi stiller store krav til resultatet, betyder også at vi stiller store krav til os selv og ikke mindst til vores samarbejdspartnere. Derfor er både plastikkirurger og narkoselæger speciallæger med mange års erfaring.

Hovedstadens Plastikkirurgi er registreret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Klinikken og dens læger har  været inspiceret af Embedslægeinstitutionen, som de nye regler foreskriver. Vi lever helt op til kravene.

  • Vi lægger vægt på kvalitet og omsorg i enhver behandling.
  • Vi følger anerkendte faglige etiske principper og regler.
  • Vi arbejder ud fra Sundhedsstyrelsens nye regelsæt og anvender kun fagligt anerkendte operationsmetoder og materialer, som fx godkendte implantater.

Det er også vigtigt for os, at du føler dig hørt og taget alvorligt, uanset omfanget af dit plastikkirurgiske indgreb. Er du nervøs eller har du bekymringer, står vi dig bi med støtte og svar på alle dine spørgsmål.

Vi er medlem af følgende selskaber:

Vi er her for dig – også efter operationen

Resultatet er selvfølgelig meget vigtigt, men det er lige så vigtigt, at du føler dig hørt, taget alvorligt og behandlet med omsorg. Hvis du er nervøs eller har bekymringer om den forestående operation, eller skulle spørgsmål melde sig efter operationen, er vi her for at støtte og hjælpe dig på bedst mulig måde.

Skulle forløbet ikke gå som forventet på grund af hændelige komplikationer, vil vi naturligvis hjælpe dig igennem forløbet og foretage korrigerende operationer gratis. Med brystimplantater følger også som ekstra tryghed en livsvarig garanti fra vores leverandører, som du kan læse mere om hos NOSCOMED eller GOBA.dk