For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03 info@hopl.dk

Om os

Personalet

hansPlastikkirurg og klinikchef Hans Henrik Steenfos
Hans Henrik Steenfos, speciallæge i plastikkirurgi, dr.med. driver og arbejder i Hovedstadens Plastikkirurgi og Brede Plastikkirurgi. Hans Henrik Steenfos har tidligere stået for al plastikkirurgi hos Nygart Privathospital og gennem 12 år arbejdet som assisterende speciallæge hos Niels Peter Fisker i Ballerup. Herudover fungerer Hans Henrik Steenfos som plastikkirurgisk konsulent for Bornholm Regionskommune. Du kan læse mere om Hans Henrik Steenfos mangeårige og alsidige erfaring i kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi på STEENFOS.dk.

peterFotopoulosSpeciallæge i plastikkirurgi Overlæge Peter Fotopoulos
Peter arbejder som overlæge på Plastikkirurgisk afdeling på Herlev Hospital. Arbejder lejlighedsvis på Bornholm. Hos os varetager Peter mindre plastikkirurgiske operationer, på dem som er henvist fra egen læge. Dette er primært eftermiddag/aften.

 

 

poulSpeciallæge i plastikkirurgi Poul Harboe
Poul har lægevidenskabelig embedseksamen fra Københavns Universitet i 1988. Speciallæge i plastikkirurgi i 2000 og ansat som sådan på Odense Universitetshospital. Fra 2002-2004 fungeret som overlæge samme sted. Har arbejdet som fuldtidsplastikkirurg på egen klinik og har stor erfaring indenfor alle afskygninger af kosmetisk plastikkirurgi. Har bl.a. foretaget mere end 1.500 brystforstørrende operationer og 150 ansigtsløftninger.

 

hannsSpeciallæge i Anæstesiologi Hanns Reich

Hanns Reich har lægevidenskabelig embedseksamen fra Århus Universitet fra 1974. Har ligeledes speciallægeuddannelse i anæstesi fra Århus Universitetshospital og Rigshospitalet. Han har arbejdet som overlæge på Hvidore Hospital indtil 2007 og har siden givet anæstesi på forskellige plastikkirurgiske klinikker.

Hanns har været hos os i mange år, så du er i meget trygge hænder med Hanns Reich som narkoselæge.

kristineSygeplejerske Kristine Bøtter
Kristine har været hos os siden 2007. Hun har 15 års operationserfaring. Hun har desuden rejst med Transmedica som operationssygeplejerske i Norge og Sverige og det var primært med Plastikkirurgi. Kristine er uddannet fra Bispebjerg Hospital i København i  1993. Hun har en lang række kurser bag sig og har desuden de sidste 7 år været kvalitetskoordinator (patientsikkerhed og akkreditering).

 

FrederikkeSygeplejerske Frederikke Würtz

Frederikke har været sygeplejerske siden 2011 –  har 2 års neurologisk erfaring og er nuværende kosmetisk sygeplejerske med speciale i Botox og Filler.

 

 

louiseSpecialsygeplejerske Louise

Louise et uddannet specialsygeplejerske i kirurgi på  Karolinska Instituttet i Stockholm.  Udover sit arbejde som operationsygeplejerske har hun opnået 8 års erfaring med æstetisk plastikkirurgi. Til dagligt arbejder Louise med akut- og traumekirurgi .

 


Klinikkoordinator og sekretær Charlotte Hald Schütt

Charlotte er vores imødekommende og meget forstående klinikkoordinator og sekretær, der er den første du taler med, når du ringer. Hun er også den første, der tager i mod dig, når du kommer herind.