For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03 info@hopl.dk

Om os

Personalet

hansPlastikkirurg og klinikchef Hans Henrik Steenfos
Hans Henrik Steenfos, speciallæge i plastikkirurgi, dr.med. driver og arbejder i Hovedstadens Plastikkirurgi. Hans Henrik Steenfos har tidligere stået for al plastikkirurgi hos Nygart Privathospital og gennem 12 år arbejdet som assisterende speciallæge hos Niels Peter Fisker i Ballerup. Herudover fungerer Hans Henrik Steenfos som plastikkirurgisk konsulent for Bornholm Regionskommune. Du kan læse mere om Hans Henrik Steenfos mangeårige og alsidige erfaring i kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi på STEENFOS.dk.

 

Speciallæge i plastikkirurgi Overlæge Peter Fotopoulos
Peter arbejder som overlæge på Plastikkirurgisk afdeling på Herlev Hospital. Arbejder lejlighedsvis på Bornholm. Hos os varetager Peter mindre plastikkirurgiske operationer, på dem som er henvist fra egen læge. Dette er primært eftermiddag/aften.

 

Speciallæge i plastikkirurgi Poul Harboe
Poul har lægevidenskabelig embedseksamen fra Københavns Universitet i 1988. Speciallæge i plastikkirurgi i 2000 og ansat som sådan på Odense Universitetshospital. Fra 2002-2004 fungeret som overlæge samme sted. Har arbejdet som fuldtidsplastikkirurg på egen klinik og har stor erfaring indenfor alle afskygninger af kosmetisk plastikkirurgi. Har bl.a. foretaget mere end 1.500 brystforstørrende operationer og 150 ansigtsløftninger.

 

Speciallæge i Anæstesiologi Hanns Reich
Hanns Reich har lægevidenskabelig embedseksamen fra Århus Universitet fra 1974. Har ligeledes speciallægeuddannelse i anæstesi fra Århus Universitetshospital og Rigshospitalet. Han har arbejdet som overlæge på Hvidore Hospital indtil 2007 og har siden givet anæstesi på forskellige plastikkirurgiske klinikker. Hanns har været hos os i mange år, så du er i meget trygge hænder med Hanns Reich som narkoselæge.

 

Overlæge, speciallæge i anæstesiologi Claus Hermann
Medicinsk embedseksamen jan. 1999. 26 års erfaring som læge. 14 års erfaring som speciallæge i anæstesiologi. 10 års ansættelse med hele speciallægeudannelsen på Rigshospitalet.
Subspeciale i neuroanæstesiologi, RH neurocenteret.

 

Sygeplejerske Kristine Bøtter
Kristine har været hos os siden 2007. Hun har 15 års operationserfaring. Hun har desuden rejst med Transmedica som operationssygeplejerske i Norge og Sverige og det var primært med Plastikkirurgi. Kristine er uddannet fra Bispebjerg Hospital i København i  1993. Hun har en lang række kurser bag sig og har desuden de sidste 7 år været kvalitetskoordinator (patientsikkerhed og akkreditering).

 

Sygeplejerske Birgit Skovsgaard
Uddannet sygeplejerste i Næstved 1999. Har været operationssygeplejerske siden 2003 – ansat i både private og offentlige hospitaler, samt arbejdet med flere forskellige specialer. Har været hos Hovedstadens plastikkirurgi siden 2014.

 

FrederikkeSygeplejerske Frederikke Würtz
Frederikke har været sygeplejerske siden 2011 –  har 2 års neurologisk erfaring og er nuværende kosmetisk sygeplejerske med speciale i Botox og Filler.

 

 

Sygeplejerske Josefine Leth
Josefine er uddannet sygeplejerske i 2011 og har 3 års erfaring som operationssygeplejerske. Er vores nuværende kosmetiske sygeplejerske med speciale i botox og fillers.

 

Trine Grønbech-Dam
Trine har været uddannet sygeplejerske siden 1996. Hun har bred klinisk erfaring og er uddannet indenfor flere specialer: Både medicinske og kirurgiske specialer, intensiv- og overvågningssygeplejerske, uddannet operationssygeplejerske med virke både på offentlige og private hospitaler. Pia arbejder sideløbende som anæstesisygeplejerske.

 

Pia Brennan
Pia Brennan er vores administrative medarbejder. Herudover fungerer Pia som receptionist m.m.

 

 

 

Klinikkoordinator og sekretær Charlotte Hald Schütt
Charlotte er vores klinikkoordinator og sekretær.