Botulinumtoksin

Vi tilbyder muskelafslappende injektion

Botox som rynkebehandling

Botox er et lægemiddel som indeholder botulinum-toxin Type A. Dette Toxin kommer fra Clostridium botulinum-bakterien. I meget fortyndede doser kan toxinet sprøjtes ind i udvalgte små ansigtsmuskler for at glatte rynker ud.

Botox blokerer nerveimpulser til de små ansigtsmuskler og hindrer at disse muskler trækker sig sammen. På denne måde bliver den overliggende hud glat og uden skæmmende rynker. Midlet virker kun på de specifikke muskler som behandles og ikke på de nærliggende muskelgrupper.

Kan denne rynkebehandling kombineres med andre behandlinger?
Denne rynkebehandling bruges ofte i tillæg til plastikkirurgiske indgreb og andre kosmetiske behandlinger for at få det bedst mulige resultat. Den mest almindelige kombination er med filler – fx de steder hvor botulinum-toxin ikke kan bruges. Det kan også være et værdifuldt supplement til plastiske operationer som ansigtsløft og øjenlågsoperationer.

Botox og mænd
Behandlingen er ligeså effektiv på mænd som på kvinder. Andelen af mænd som benytter sig af plastikkirurgi er stadig stigende. Vi ser en helt klar tendens til at både erhvervsledere og forretningsfolk skal se oplagte og imødekommende ud, og i USA er Botox-behandling blevet meget populært også blandt mænd.

Priser

Vistabel (Botox) 1. område kr. 2.000
Vistabel (Botox) 2. områder kr. 3.000
Vistabel (Botox) 3. områder kr. 4.000

Tidsbestilling kan kun foregå ved telefonisk kontakt til klinikken.