Info

FAQ

FAQ

Nedenfor kan du måske finde svar på spørgsmål du måtte have

Hvor lang tid skal jeg vente på operation?

Er du henvist fra din egen læge, kan ventetiden variere. Ved kosmetisk operation har vi 1-4 ugers ventetid. Vi tilstræber at efterkomme dine ønsker om tidsbestilling. Loven siger, at der skal gå minimum 1 uge fra konsultation med plastikkirurg vedrørende kosmetisk kirurgi til selve operationen. Ved mindre kosmetiske indgreb (filler og BOTOX) skal der gå minimum 2 dage mellem forundersøgelse og den første behandling.

Smertestillende medicin og antibiotika?

Du får altid relevant smertestillende medicin med hjem. Ved nogle operationer får du også af os antibiotika.

Betaling eller afbetaling?

Det fulde beløb skal altid være betalt inden operationen vil blive gennemført.

Et depositum indbetales senest en uge efter du har reserveret tid til den kosmetiske operation. Restbeløbet skal som sagt være betalt inden operationen vil blive gennemført, og betaler du over over netbank skal overførslen ske senest 1 uge før operationen.

Hovedstadens Plastikkirurgi tilbyder ikke afbetalingsordninger, men ønsker du din operation finaniseret kan du læse mere her 

Skal man have en bestemt alder for at blive opereret inde hos jer?

Du skal være minimum 18 år for at kunne få foretaget en kosmetisk operation i henhold til lovgivningen, men du skal også være være fornuftig, velovervejet og være i stand til at bedømme, hvilke konsekvenser en kosmetisk operation har for dig og din fremtid. Vi vurderer dit helbred sammen med dig ved hjælp af dit udfyldte helbredsskema, som du skal udfylde inden konsultationen.

Er der livsvarig garanti på brystimplantater?

For så vidt ja, men du skal påregne at disse skal udskiftes efter nogle år, idet der kan ske store forandringer med dine bryster efter nogle år. Hvis du vælger at blive opereret igen skal du betale fuld pris for operationen. Finder vi under operationen, at der er noget galt med implantaterne (med mindre de er beviseligt beskadiget ved udefra kommende påvirkning), vil du få udskiftet implantaterne uden beregning vedrørende selve implantatudgiften, men du skal selv afholde udgiften for operationen. Du kan læse vores information om implantater her.

Patientforsikring

Vi er tilmeldt den lovpligtige patientforsikring.

Sygemelding eller ferie?

Er det en operation hvor du er henvist af det offentlige er du berettiget til sygemelding.

Hvis det er en kosmetisk operation du får foretaget, er vores holdning at du bør bruge din ferie. Hvis vi tilråder dig 14 dages aflastning og der tilstøder komplikationer, er du selvfølgelig berettiget til at sygemelde dig i tiden ud over det forventede og planlagte forløb.

Hvordan kan jeg sikre mig selv bedst muligt i forhold til operationens resultat?

Du bør følge de instrukser vi giver dig ved konsultationen og efter operationen. Der kan desværre ikke gives nogle garantier i forhold til komplikationer eller resultater, men vi gør altid vores yderste, for at det skal blive en så god og tryg oplevelse som mulig for dig.

Ved akut opstået sygdom lige inden operationen?

Vi aftaler altid at du skal ringe til os dagen før operationen, så vi kan være sikre på, at du er rask og klar. Du vil på det tidspunkt også få oplyst det endelige klokkeslet for operationen. Er du blevet akut syg, vil du blive tilbudt en ny operationsdag. I visse tilfælde vil vi bede dig fremsende en lægeerklæring.

Hvad gør jeg, hvis der er noget galt efter operationen?

Hvis du er bekymret efter din operation og det er i klinikkens åbningstid, ringer du herind. Er det om aftenen efter operationen, har du af personalet fået udleveret lægens akutnummer, og han vurderer så, hvad der skal ske, hvis du ringer akut.

Hvad skal jeg huske den dag jeg kommer til operation?

Du skal især huske at have fulgt instruksen fra plastikkirurgen vedrørende blodfortyndende medicin. Se iøvrigt de skriftlige vejledninger.

Har du øvrige spørgsmål, er du altid velkomme til at ringe ind på klinikken og tale med sekretæren.