For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03
info@hopl.dk

Info

Orienterende samtale

Orienterende samtale

Et kosmetisk indgreb er ikke noget man skal haste igennem da det kræver grundig overvejelse. En måde at starte på er en uforpligtende orienterende samtale hos vores klinikkoordinator. Klinikkoordinatoren har ikke en lægelig uddannelse og kan derfor ikke tage stilling til, om det ønskede indgreb kan udføres, men kan informere om forløbet, vise billeder, udlevere skriftligt materiale og informere om vores informationsmaterielat på www.hopl.dk.

Ved et uforpligtende besøg kan du se vores klinik, og du kan få svar på spørgsmål af generel karakter hvad angår indgreb og forløb. Klinik-koordinatoren vil oplyse dig om, at plastikkirurgen vil tage stilling til dine ønsker og afstemme dine forventninger ud fra det han mener kan opnås ved en operation. Det er meget vigtigt at den opererende læge møder dig, således at han ud fra sin faglige viden kan tage stilling til, om det pågældende ønske om et kosmetisk indgreb kan lade sig gøre. For at få et godt resultat er det vigtigt, at dine forventninger til indgrebet nøje afstemmes med plastikkirurgens anbefalinger. Plastikkirurgen vil oplyse dig om risici og mulige komplikationer vedrørende det planlagte indgreb.

Husk at lægen altid kan sige nej til at operere dig hvis han vurderer, at du opnår for få fordele ved en given operation. Det gælder både i forhold til det forventede slutresultat, eller hvis dine forventninger er urealistiske.

Bestilling af tid

Du er velkommen til at ringe på 33 21 20 03 mellem kl. 9-12:15 og kl. 13-15:30 for at bestille tid hos vores klinikkoordinator