For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03
info@hopl.dk

Info

Henvisning fra egen læge

Henvisning fra egen læge / Sygesikringen

Henvisning gives til mindre operationer, der er lægeligt begrundet, dvs. det, der skal fjernes, giver anledning til gener, eller vil give gener på sigt. Din egen praktiserende læge skal give dig en henvisning til specialet “plastikkirurgi” og henvisningen lægges op elektronisk.

Når du har fået en henvisning fra din egen læge ringer du og bestiller tid til en kort konsultation. Her ser kirurgen på dig, og vi aftaler en tid for din operation samt en senere tid til at få fjernet tråde/kontrol. Kommer du langvejs fra, kan vi lægge konsultation og operation sammen, så du slipper for to lange rejser. Trådene kan i disse tilfælde fjernes af egen læge.

For information om vores ventetider, adgangsforhold og evt. ferielukning henviser vi til vores side på sundhed.dk, hvor du har mulighed for at finde speciallæger i plastikkirurgi.

Forsikringselskaber og Sygeforsikring Danmark

I særlige tilfælde kan dit forsikringsselskab gå ind og dække dine omkostninger også i forhold til kosmetisk kirurgi, da der kan være grænsetilfælde. Spørg dit forsikringsselskab om dine muligheder.

Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM)henvisning

Den Danske Kvalitetsmodel, DDKM, består i praksis af en række målsætninger for god kvalitet, som de enkelte behandlingssteder skal leve op til. Målsætningerne kaldes akkrediteringsstandarder. 

Hovedstadens Plastikkirurgi er akkrediteret og lever dermed op til det nationale kvalitetsniveau.