Info

Operationsforløb

Operationsforløb

Generelt om forløbet ved en kosmetisk plastikkirurgisk operation

De fleste plastikkirurgiske operationer skal ikke forveksles med de operationer, man foretager på indre organer og knogler, hvor genoptræning og sygemelding er nødvendig og kan være anstrengende og langvarig.

Efter undersøgelse og grundig samtale fortæller vi hvad vi kan gøre for dig, hvordan det vil foregå og vi aftaler hvordan det passer bedst ind i dit liv og kalender. På operationsdagen vil du blive modtaget af vores plastikkirurg og sygeplejerske, som vil informere dig om dagens forløb og gøre dig klar til operationen.  Dette for fortsat at sikre, at du accepterer på et fuldt informeret grundlag. Plastikkirurgen fotograferer og tegner på dig før operationen. 

Alt efter hvilken operation der er foretaget er målet, at du så hurtigt som mulig kommer på benene igen, for at reducere risiko for komplikationer og for at du hurtigere kommer dig efter indgrebet. Sørg gerne for at have en god ven eller et familiemedlem til at hente dig og være sammen med dig nogle timer derhjemme. Personalet  vil sørge for at du får kirurgens akutnummer samt eventuel medicin med hjem og at du får tid til trådfjernelse og efterkontrol.