For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03
info@hopl.dk

Info

Operationsforløb

Operationsforløb

Generelt om forløbet ved en kosmetisk plastikkirurgisk operation

De fleste plastikkirurgiske operationer er relativt ukomplicerede og skal ikke forveksles med de operationer, man foretager på indre organer og knogler, hvor genoptræning og sygemelding er nødvendig og kan være anstrengende og langvarig.

Efter undersøgelse og grundig samtale fortæller vi hvad vi kan gøre for dig, hvordan det vil foregå og vi aftaler hvordan det passer bedst ind i dit liv og kalender. På operationsdagen vil du blive modtaget af vores sygeplejerske, som vil informere dig om dagens forløb og gøre dig klar til operationen.

Herefter kommer du til samtale med plastikkirurgen, og hvis fuld bedøvelse også narkoselægen. Dette for fortsat at sikre, at du accepterer på et helt informeret grundlag. Plastikkirurgen tegner på dig før operationen. Har du været i fuld bedøvelse, bliver du kørt til opvågningsstuen, hvor din sygeplejerske vil se til dig og hjælpe dig når du vågner.

Alt efter hvilken operation der er foretaget er målet, at du så hurtigt som mulig kommer på benene igen, for at reducere risiko for komplikationer og for at du hurtigere kommer dig efter indgrebet. De fleste forlader klinikken samme dag som de er opereret, men sørg altid for at have en god ven eller et familiemedlem til at hente dig og være sammen med dig nogle timer.

Plastikkirurgen vil sørge for at du får hans akutnummer samt den relevante medicin med hjem og at du får tid til trådfjernelse og efterkontrol.