Info

Tidsbestilling

Tidsbestilling

Du bedes kontakte os på 33 21 20 03 for at få en tid. Du finder vores telefontider på sundhed.dk.

Et kosmetisk indgreb er ikke noget man skal haste igennem da det kræver grundig overvejelse. En måde at starte på er at tage kontakt til vores sekretær, som kan informere om forløbet, vise billeder, udlevere skriftligt materiale og informere om vores informationsmateriale på www.hopl.dk. Det er dog kun vores kirurg som kan tage stilling til, om det ønskede indgreb kan udføres. Tidsbestilling kun via telefonisk henvendelse.

Du kan kun få præcise svar på spørgsmål hvad angår indgreb og forløb ved at booke tid til konsultation hos plastikkirurgen, som vil tage stilling til dine ønsker og afstemme dine forventninger ud fra det han mener kan opnås ved en operation.  For at få et godt resultat er det vigtigt, at dine forventninger til indgrebet nøje afstemmes med plastikkirurgens anbefalinger. Plastikkirurgen vil oplyse dig om risici og mulige komplikationer vedrørende det planlagte indgreb.

Husk at lægen altid kan sige nej til at operere dig hvis han vurderer, at du opnår for få fordele ved en given operation. Det gælder både i forhold til det forventede slutresultat, eller hvis dine forventninger er urealistiske.