Om os

Kvalitet og etik

Klinikkens etiske retningslinjer

At vi stiller store krav til resultatet, betyder også at vi stiller store krav til os selv. Derfor er alle læger på klinikken speciallæger.

Vi er medlem af følgende selskaber:

Hovedstadens Plastikkirurgi er registreret hos Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikken blev i maj 2018 akkrediteret af Akkrediteringsnævnet, og klinikken lever hermed op til de af myndighedernes gældende regler og krav.

  • vi lægger vægt på kvalitet og omsorg
  • vi følger anerkendte faglige standarder
  • vi arbejder ud fra Sundhedsstyrelsens regelsæt og anvender kun fagligt anerkendte operationsteknikker og materialer, herunder godkendte implantater

Det er vigtigt for os at du føler dig taget alvorligt, uanset størrelsen af dit plastikkirurgiske indgreb, og vi forsøger på bedste faglige vis at svare på alle spørgsmål såvel før som efter operationen.

Skulle forløbet ikke gå som forventet, på grund af hændelige komplikationer, vil vi hjælpe dig igennem forløbet og eventuelle korrigerende operationer foretages uden ekstra beregning. Med brystimplantater følger også som ekstra tryghed en livsvarig implantatgaranti fra vores leverandører. Du kan læse mere hos NOSCOMED (Mentor).

Utilsigtede hændelser

Har du oplevet en utilsigtet hændelse kan du rapportere det til Styrelsen for patientsikkerhed