For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03
info@hopl.dk

Ansigt

Øjenlågsoperation øvre

øjenlågsoperation

Øjenlågsoperation / øvre øjenlåg

Operation for tunge øjenlåg / øvre øjenlåg er en operation der er relevant hvis du er generet af et hudoverskud. En operation for tunge øjenlåg er en af de mest almindelige plastikkirurgiske operationer og er for en erfaren kirurg et relativt enkelt indgreb. Operationen giver næsten altid et godt resultat og foregår normalt i lokalbedøvelse. Fuld bedøvelse er også mulig. Ønsker du også en operation for poser under øjnene (nedre øjenlåg)er det muligt at foretage begge operationer på én gang.

Om øjenlågsoperationen

Kirurgen tegner hudoverskuddet op, og efter at der er anlagt lokalbedøvelse fjernes hud og eventuelt noget af underliggende muskel. Er der for meget overflødigt fedt, fjernes noget af dette hvis kirurgen vurderer dette nødvendigt. Efter at overflødig hud og eventuelt fedt er fjernet, brændes der små blodkar og huden syes sammen. Selve indgrebet varer ca. 45 minutter.

Efter øjenlågsoperationen skal du ligge ca. 30 minutter med løftet hovedgærde og med kølig pose på øjenlågene, for at reducere hævelse og blødning. Derefter kan du tage hjem, solbriller kan være en god idé at medbringe. Du må ikke køre hjem selv og skal derfor enten hentes eller tage offentlig transport eller taxa hjem.

Pris for øjenlågsoperation – kr. 9.000

En operation for tunge øjenlåg kan ved rekonstruktiv indikation være betalt af Sygesikringen.