For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03
info@hopl.dk

Bryster

Asymmetri

mave-image2

Brystoperation asymmetriske / uens bryster

Nogle kvinder er fra naturens side udstyret med uens bryster. Det vil sige, at de kan have forskellig form og størrelse. Det er der mange kvinder, der er kede af især hvis forskellen er stor. Det er derfor naturligt at foretage en brystoperation for asymmetri.

Om operationen

Man kan gribe sagen an på flere forskellige måder. 1) Gøre det lille bryst større ved at lægge en protese ind (Brystforstørrelse). 2) Gøre det store bryst mindre ved at reducere det (Brystreduktion). 3) En kombination af disse 2 førnævnte metoder.

Øvrig information

Hvad angår reduktion af det ene bryst, se venligst Patientinformationen ved Brystreduktion, og hvad angår forstørrelse, se venligst under Patientinformationen ved Brystforstørrelse. På disse sider finder du også billeder af henholdsvis Brystreduktioner og Brystforstørrelser.

Varighed: Permanent.

Vigtig information: Du skal vide, at du er velkommen til at tage en bisidder med (ven, veninde, familiemedlem) med til konsultationen. Du skal også vide, at du skal have 1 uges betænkningstid, inden du endeligt kan give samtykke til operation.

Pris – fra 27.000,- kr + evt. implantat (7.500-12.500)