For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03
info@hopl.dk

Bryster

Brystforstørrelse

Brystforstørrelse

brystimplantater

Brystforstørrelse bruges i vid udstrækning i dag, hvor der er megen fokus på bryster – såvel form som størrelse. Selvom det er en hel naturlig ting, især for slanke små kvinder at have små bryster er mange kvinder kede af deres bryststørrelse. De synes ikke, at de er store nok eller synes de både er for slappe og små. En brystforstørrelse er god for de kvinder, hvor problemerne antager ganske betydelige dimensioner og de f.eks. har problemer med at færdes på stranden, i svømmehaller og i samvær med deres partner. Mange kvinder tyr til indlæg i bh’en og går med løst tøj for at skjule en lille barm. Langt de fleste af de kvinder, der er kede af deres barm er for lille, har glæde af at få en brystforstørrelse med et silikoneimplantat.

Ønsker du et brystløft samtidigt med brystforstørrende operation i København, kan du læse om brystløft her

Brystimplantater eller silikoneimplantater har været anvendt i ca. 40 års tid og under vejs har man forsøgt med mange forskellige materialer. I løbet af de sidste 30 år er der sket en rivende udvikling i såvel protesemateriale som operationsmetoder og antallet af bivirkninger og komplikationer er da også faldet ganske betydeligt i takt med at vi er blevet dygtigere til at lave operationerne og at brystimplantaterne er af en bedre kvalitet.

Du kan læse mere generelt om brystforstørrende operationer på SUNDHED.dk

Du kan læse om implantater og om selve operationen, komplikationer og bivirkninger under Patientinformation i menuen til venstre.

Priser

  • Brystforstørrelse – Fra kr. 26.000 + implantat
  • Brystforstørrelse + løft – Fra kr. 39.000 + implantat
  • Brystimplantater fra kr. 7.500-12.500