For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03
info@hopl.dk

Bryster

Brystløft

brystløft

Brystløft – lille eller stort

Brystløft (lille eller stort) kan være løsningen hvis du er glad for størrelsen af dine bryster, men synes de hænger for meget, er for slappe eller at brystvortens placering eller størrelse generer dig.

Årsagen til hængebarm kan skyldes forskellige ting: Det kan være en medfødt udvikling, der gør at barmen allerede hænger fra puberteten og fremefter. Hyppigere er det dog efter amning eller efter en periode med overvægt, og siden hen vægttab, hvorved brystet tømmes for fedt, men huden trækker sig ikke tilsvarende sammen. Uagtet årsagen er mange kvinder dog kede af dette.

Om operation for brystløft

Der findes forskellige operationsteknikker for brystløft, og fælles for dem er, at de alle giver ar rundt om brystvorten og neden under denne. Et lille brystløft kan i dag gøres med en teknik, der giver begrænsede ar. Er det et meget lille brystløft, kan arret lægges i brystvorten,  men normalvis bliver der et ar rundt om brystvorten og fra vorten og ned til folden under brystet – den såkaldte slikkepindsmetode.

En anden klassisk teknik giver endvidere et ar i folden under brystet. Ved store bryster der hænger, skal man være klar over at en brystløftsoperation ikke vil løfte barmen nævneværdigt, men vil flytte brystvorten op midt på barmen og på den måde få brystet til at syne mindre hængende. Ved løft af en stor barm, skal man regne med at det er den førnævnte teknik med ar rundt om vorten, nedenunder vorten og i brystfolden, det så kaldte anker-ar der benyttes.

Er barmen meget stor vil det muligvis være nødvendigt med en brystreduktion i stedet for. Brystløftet foretages på normalvægtige kvinder, da overvægtige kvinder ofte har store bryster, hvor et egentligt løft som nævnt ikke giver nogen nævneværdig effekt. Der findes variationer af hængebarm, og variationer af hvordan det brune område uden om brystvorten ser ud, og formen af dette. Såkaldt tuberøse bryster, er hvor brystbasen er smal og brystet lidt rørformet og hængende. Brystvorten og det brune område udenom er stort, slapt og fremstående. Ved sådanne tilstande er det brystløftsoperation med nogle enkelte ændringer, som skal foretages. Ved en konsultation vil du blive orienteret om præcis, hvilken teknik der i dit tilfælde, vil være det bedste.

Har du en lille barm, er det muligt at kombinere et brystløft med en brystforstørrelse

Varighed: Et brystløft varigt, men i de fleste tilfælde vil brysterne hænge med tiden, dog mindre udpræget end før brystløftet og brystvorten vil forblive mere eller mindre midt på brystet.

Vigtig information: Du skal vide, at du er velkommen til at tage en bisidder med (ven, veninde, familiemedlem) med til konsultationen. Du skal også vide, at du skal have 1 uges betænkningstid, inden du endeligt kan give samtykke til brystløft-operation.

Brystløft priser:

  • Brystløft lille – fra kr. 19.000
  • Brystløft stort – fra kr. 29.000