For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03
info@hopl.dk

Bryster

Udskiftning af implantater

udskifte implantater

Udskiftning af implantater

Selv om flere brystprotese-firmaer lover livsvarig garanti er det klogt at regne med at brystimplantaterne holder 10-15 år og derefter skal udskiftes. Især de ældre implantater er mindre holdbare og der er derfor mange kvinder der oplever forandringer ved brysterne eller har haft gener og symptomer gennem længere tid.

Symptomerne kan være: Hårde bryster, deforme bryster, skæve/forskudte, forskel på de to bryster, pludselig ændring i brystform og/eller blødhed, knudedannelse/hårde partier af et el. begge bryster, forstørrelse af et el. begge bryster.

Nogle kvinder vælger at få skiftet implantaterne inden, der opstår problemer. Andre venter til der opstår problemer. Fordelen ved at udskifte inden er, at man oftest kan udskifte i samme operation, hvilket gør, at du ikke skal gå i en periode uden implantater. Venter du med at få skiftet implantaterne til du har haft symptomer i en længere periode (se ovenfor), risikerer du at dit væv er så påvirket af silikonen, at vi ikke kan lægge et nyt implantat ind før efter en pause på normalvis 3-4 mdr. Dette synes de fleste kvinder bestemt ikke om og det fordyrer også forløbet en del.

Læs om vores implantater under Brystforstørrelse.

Pris – fra kr. 27.000,-kr. + implantater