For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03
info@hopl.dk

Fedtsugning

Mave – hofter og lår

fedtsugningFedtsugning mave

Fedtsugning hofter og lår

– tager sigte på at fjerne en fedtbule og kan ikke erstatte en slankekur. De områder hvor der typisk er en generende fedtansamling er på ydersiden af låret – de såkaldte ridebukser. Herudover ses der typisk fedtansamlinger ved inderlår samt nedre eller øvre del af maven.

Der kan være forskellige årsager til fedtansamlinger på mave, hofter eller lår. Nogle kvinder har helt naturligt fedtdepoter selv om de egentlig er slanke ellers. Efter fødsler har mange kvinder ofte tendens til at få lidt fedtansamling på nedre mave og er kede af den delle, der fremkommer især i siddende position. Efter vægtøgning og siden vægttab sidder der ofte lidt fedtdepoter rundt omkring, man med fordel kan fedtsuge.

For at være en velegnet patient til en fedtsugning skal du være nogenlunde normalvægtig eller kun moderat overvægtig, have en veldefineret fedtbule, der kan fjernes så at din silhuet og udseende bliver pænere. En kirurgisk fedtsugning er at betragte som en løsning, der er god som et supplement til en slankekur, men kan ikke erstatte den.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at kombinere forskellige operationer med fedtsugninger for at opnå et rigtig godt resultat.

Varighed: Såfremt der ikke kommer vægtøgning er en fedtsugning en permanent forandring.

Vigtig information: Du er velkommen til at tage en bisidder med (ven, veninde, familiemedlem) med til konsultationen. Du skal også vide, at du har 1 uges betænkningstid, inden du endeligt kan give samtykke til operation med fedtsugning.

Priser:
Fedtsugning mave fra kr. 19.000
Fedtsugning ‘dansehåndtag’ fra kr. 16.000
Fedtsugning ‘ridebukser’ fra kr. 16.000
Fedtsugning inderlår fra kr. 16.000

Ved fedtsugning af flere områder ved én operation skal der påregnes fuld bedøvelse og der betales fuld pris af dyreste område og 65 % af pris af øvrige områder.