For mere info kontakt os på

(+45) 33 21 20 03
info@hopl.dk

Fedtsugning

Fedtsugning af ryg / dansehåndtag

Fedtsugning af rygryg

– er ikke en slankekur, men en metode til at fjerne generende fedtansamlinger, som kan være buler man kan se når man står uden tøj på. Dvs. at de buler der bare opstår når man tager stramtsiddende bukser, bh eller lignende på – ikke kan fjernes kirurgisk. Men nogle mennesker har buler på ryggen, der generer. Buler på ryggen, kan vise sig som en “mormor”pukkel oppe i nakken. Denne bule skal dog være ret fedtholdig for at den kan fjernes ved hjælp af fedtsugning. Man kan også have ‘deller’, der sidder i siderne bag på, de såkaldte ‘dansehåndtag’.

Der kan være forskellige årsager til fedtansamlingerne. Dog er det typisk genetisk bestemt. Efter vægtøgning og siden vægttab sidder der ofte lidt fedtdepoter rundt omkring, man med fordel kan fedtsuge.

For at være en velegnet patient skal du være nogenlunde normalvægtig eller kun moderat overvægtig, og have en veldefineret fedtbule, der kan fjernes således at din silhuet og udseende bliver pænere.

Vil du læse mere om fedtsugning ryg generelt, finder du også information på SUNDHED.dk

Varighed fedtsugning ryg: Såfremt der ikke kommer vægtøgning er forandringen permanent.

Vigtig information: Du skal vide, at du er velkommen til at tage en bisidder med (ven, veninde, familiemedlem) med til konsultationen. Du skal også vide, at du skal have 1 uges betænkningstid, inden du endeligt kan give samtykke til operation.

Pris


Fedtsugning rygregion, lokalbedøvelse – fra kr. 19.000
Fedtsugning af dansehåndtag, lokalbedøvelse – fra kr. 16.000

Ved fedtsugning af flere områder ved én operation skal der påregnes fuld bedøvelse og der betales 65 % af pris af dyreste område og halv pris af øvrige områder.